Promoting Myself

Oj. Det finns faktiskt folk som besöker den här bloggen varje dag, insåg jag just. Grattis till mig.

Jag tänkte faktiskt satsa dagens inlägg på att göra reklam för mig själv och det jag gör.  Länkar till mina sajter och sidor jag är medlem på and stuffs. Besök eller dö lite.



Min YouTube
Jag älskar YouTube. Jag nådde nyss 2000 subscribers, och jag är massa stolt. Mestadels beror denna inkomst på två saker:
1, B.A.K.A.Cosplays sketcher
2, Mina videos där jag sjunger
Kolla in, skratta åt mitt lama användarnamn som jag tyvärr inte får ändra, och subscriba sen. Tack.


Min Bilddagbok
Let's face it. Ja ghar Bdb av samma anledning som alla andra - för att skryta om mitt oh-so-important liv, ladda upp lite egobilder då och då, få medhåll när jag känner mig deppig, göra reklam för mina bilder och dräkter etc. etc. etc.


Min DeviantArt
DeviantArt är - för er som inte vet - ett personligt onlinegalleri där "konstnärer" laddar upp sina verk. Allt från teckningar och målningar (vanligast) till dräkter, fotografier och annat gojs.Besök, besök, besök!


Min Cosplay.com-profil
Här på Cosplay.com laddar jag upp bilder på alla mina dräkter. Eller ja, inte alla, bar de nyaste, för jag orkar inte ta bilder på alla de gamla och ladda upp. Men alla från och med min L-cosplay finns där. Tror jag.


Min Twitter
Självklart har jag twitter också, duh. Även om jag inte är alltför aktiv där.


Mitt Portfolio
Här har vi en liten kul grej. Mitt portfolio. Det är en hemsida som jag ständigt jobbar på, men som ännu inte är helt färdig. Det är iaf som en sammanslagning av allt jag skapar online. Typ. Mest dräkter och worklogs, dock.


B.A.K.A.Cosplays Hemsida
Den är under uppbyggnad och kommer inte att uppdateras innan den nya hemsidan är uppe. Men det finns en hel del smått och gott om min cosplaygrupp där iaf :)


B.A.K.A.Cosplays Forum
Här hänger alla coola människor. Du kan också få hänga där, om du vill.


The Bakapedia
B.A.K.A.Cosplays nystartade WIkipedia. Coolare än du någonsin kommer att bli.



There you go, fellas. NOW PAY ME A VISIT.


RSS 2.0